Installerat och klart

Tryggt, smidigt och smart paketerbjudande

Installerat och klart är ett tryggt, smidigt och smart paketerbjudande som innebär att du som kund får ett fast pris för byte och installation av våra produkter. En smidig helhetslösning som utförs proffsigt och säkert.

Arbetet utförs av certifierade VVS-montörer, så att installationen utförs korrekt och tryggt enligt branschens regler. 

Ett installerat-och-klart-pris är faktiskt precis vad det låter som. Ett paketpris där komplett installation, inklusive produkt och installationsmaterial ingår. Ett installerat-och-klart-pris är i många fall mycket förmånliga med erbjudanden på bland annat toaletter och blandare av alla dess slag. Går du i tankarna att byta blandare är installerat-och-klart det smidigaste och mest bekväma alternativet.  

Demontering och bortforsling av den produkt i fråga som byts ut ingår. Ett installerat-och-klart-pris är alltid komplett under förutsättning att omständigheterna inte är väldigt speciella. Det kan exempelvis handla om att resorna är ovanligt långa eller att en specialprodukt tidigare varit installerad. Kontakta oss på telefon eller mail om du har några frågor eller funderingar angående detta.

Med generösa garantier på både märkesprodukter som installeras och på utfört arbete är du i trygga händer och kan känna dig säker.

Vi på Åstorps rör strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar – varmt välkommen att kontakta oss.

Hur fungerar det?

Välj bland alla våra installerat-och-klart produkter. Har du någon fundering eller behöver rådgivning – kontakta oss på mail eller telefon. Dagen då leverans och installation ska ske bokas. Produkten som beställdes levereras hem, de gamla produkterna monteras ner och nya installeras. Efter avslutat arbete forslar vi självklart bort dina gamla produkter och gör snyggt och rent efter oss. Allt arbete utförs av en certifierad VVS-montör. Smidigt och enkelt, snabbt och tryggt.

Vad ingår?

  • Produkt
  • Hemleverans
  • Byte och installation
  • Frakt och bortforsling av din gamla produkt
  • Arbete som utförs av en certifierad VVS-montör

Behöver du hjälp av en professionell hantverkare?