VVS

Kunnig, trygg och erfaren VVS-partner

Åstorps rör är ett av nordvästra Skånes ledande VVS-företag. Vi erbjuder alla slags helhetslösningar inom VVS-installationer, service och underhåll – det har vi gjort i mer än 50 år.

Med mer än 50 års erfarenhet av allt ifrån projektering till installation och efterservice är Åstorps rör ett av nordvästra Skånes ledande VVS-företag. Vi är en trygg, lokal, flexibel och kunnig partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. Ingen arbeten för oss är för stora eller för små. 

Man vet aldrig när behovet av en rörmokare uppstår. Det är då extra viktigt att snabbt få hjälp med att lösa problemet. Åstorps rör erbjuder den hjälp som efterfrågas av kund – snabbt och till rätt pris. Vi erbjuder våra kunder snabb hjälp med exempelvis högtrycksspolning, installationer och VVS-service. Detta utförs av våra VVS-hantverkare – till bra priser och med full support och kontakt längs vägen. Du som kund ska känna dig trygg, när som helst, året om. Skulle rör, avlopp eller dylikt plötsligt sluta att fungera finns vi alltid där för dig, en samtal bort, för att lösa och åtgärda felet.

Oavsett arbete finns vi där för dig. Det kan handla om en badrumsrenovering där du som kund behöver någon som är specialist inom rör och avlopp – som verkligen kan sitt yrke. I ett nytt och fint badrum är det vikigaste att rören fungerar. Se därför till att lägga största vikt att välja ett VVS-företag som kan sitt jobb. Vårt arbete kan du alltid lita på! 

Vi på Åstorps rör är ett erfaret och professionellt team som är meriterade, auktoriserade och väldigt kunniga inom VVS. Våra servicebilar är fullt utrustade med de verktyg som krävs för alla typer av arbeten. Vänta inte för länge om du har problem med rör och avlopp. Kontakta oss för snabba och direkta åtgärder. Vi finns alltid tillgängliga på telefon och mail. Behöver du hjälp direkt eller har någon fundering över något – tveka inte att höra dig till oss. Vi löser alla slags problem för dig. Det är därför vi finns.

Behöver du hjälp av en professionell hantverkare?